Monet meistä haaveilevat sivutoimisesta yrittäjyydestä, mutta moni jättää unelman toteuttamatta, koska byrokratia saattaa tuntua liian hankalalta. Oikeanlaisen laskutuspalvelun avulla on mahdollista kuitenkin toteuttaa unelmia helpommin ja kannattavasti! Tässä blogipostauksessa aiheena on sivutoimisen yrittäjän laskutuspalvelu ja mitä etuja sen käytöstä voi olla. Jos olet kiinnostunut siitä, miten voit helposti aloittaa sivutoimisen yrittäjyyden ilman hässäkkää, lue eteenpäin!

 Sivutoimisen yrittäjän laskutuspalvelu

Laskutuspalvelun käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Laskutuspalvelu kevytyrittäjälle ja sivutoimiselle yrittäjälle hoitaa laskutuksen yrittäjän puolesta, joten hänen ei tarvitse huolehtia laskutuksesta, maksumuistutuksien lähettämisestä tai maksujen perinnästä, vaan yrittäjä voi keskittyä täysillä omaan työhönsä ja jättää paperityöt ammattilaisen hoidettavaksi.

Laskutuspalvelun hinnoittelu

Laskutuspalvelun hinnoittelu on yleensä selkeää, mutta kannattaa vertailla eri palveluja, koska palvelumaksuun voi sisältyä erilaisia palveluita. Kevytyrittäjältä veloitetaan prosenttiosuus laskun loppusummasta. Palvelumaksu on yleensä noin 5 - 10% laskun arvosta, mutta se voi vaihdella palveluntarjoajan mukaan. Palvelumaksuun kuuluu yleensä laskutus ja laskutuspalvelu hoitaa myös verotuksen ja muiden tarvittavien laskujen hoitamisen.

Laskutuspalvelu hoitaa byrokratian

Laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen ammattimaisesti ja luotettavasti. Tämä on hyvä ratkaisu silloin, kun kevytyrittäjä ei halua perustaa omaa yritystä eikä toiminimeä. Laskutuspalvelun avulla voi helposti luoda ammattimaiselta vaikuttavan laskun, jossa on selkeästi näkyvillä yrityksen nimi, laskutusosoite ja maksutiedot. Tämä auttaa yrittäjää keskittymään omaan osaamiseensa, kun hän voi jättää byrokratian laskutuspalvelun hoidettavaksi.

Sivutoimisen yrittäjän laskutuspalvelu on helppo tapa aloittaa yrittäminen

Laskutuspalvelu antaa mahdollisuuden aloittaa yritystoiminta melko nopeasti. Kevytyrittäjä ei tarvitse Y-tunnusta ja voi aloittaa yrittämisen vain rekisteröitymällä laskutuspalveluun. Laskutuspalvelu on ihanteellinen ratkaisu myös sivutoimiselle yrittäjälle ja mahdollistaa sen aloittamisen helposti ja suoraviivaisesti. Voit keskittyä omaan työhösi ja antaa laskutuksen ammattilaisten hoidettavaksi.

Laskutuspalvelu kevytyrittäjälle on loistava vaihtoehto silloin, kun yritystoiminta ei ole vielä täysipäiväistä. Laskutuspalvelun käyttö on helppo aloittaa ja sen voi lopettaa milloin haluaa, ilman erillistä ilmoitusta. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, jonka voi käyttää oman osaamisen myymiseen ja kehittämiseen. Silloin, kun haluaa aloittaa sivutoimisen yrittäjyyden vaivattomasti ja helposti, laskutuspalvelu kevytyrittäjälle on myös hyvä vaihtoehto. Laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen ja verotuksen ja sivutoiminen yrittäjä voi keskittyä olennaiseen.

Laskutuspalvelu kevytyrittäjälle: Uuras Kevytyrittäjäpalvelu.

jaa